foto

Werkwijze

Vanuit ons kantoor in IJsselstein zijn wij werkzaam in heel Nederland waarbij de nadruk wordt gelegd op het werkgebied groot-midden Nederland, zijnde de provincies Utrecht, Gelderland en Flevoland.  

De ontwikkelingen op het gebied van de ruimtelijke ordening houden wij nauwlettend in de gaten aan de hand van bestemmingsplannen en nader uitgebreid onderzoek. Dit is van groot belang aangezien dit een beeld verschaft over mogelijke toekomstige bestemmingen zoals huizenbouw, utiliteitsbouw, maar ook recreatie en infrastructuur. Landelijk verwerven wij gronden (veelal agrarische gronden) die in de toekomst mogelijk een bestemmingswijziging krijgen. Over het algemeen betreft het lange termijn investeringen.

Wij richten ons primair op projectontwikkelaars, institutionele beleggers, woningbouwverenigingen, gemeenten en overige investeerders. Hiertoe voeren wij zowel een proactief als een reactief beleid. Proactief stellen wij ons op door op eigen initiatief bemiddeling in de aankoop van agrarische gronden aan te bieden bij onze primaire afnemers. De reactieve rol vervullen wij voor afnemers en/of verkopers die advies en bemiddeling zoeken in gebieden die zij zelf reeds voor ogen hebben als mogelijke toekomstige uitbreidingslocaties.   

Intervision

Intervision is “Het extranet van Duyts Vastgoed”. Bestaande relaties kunnen op een professionele en overzichtelijke wijze hun grondproposities bekijken.

Inloggen

Locatiecode:
Wachtwoord:

Duyts Vastgoed BV   |   Johann Knoopstraat 48    |   3404 AV IJsselstein   |   +31 (0)6 428 578 51

Disclamer   |   Webdesign